Tramvay inşaatına İnönü Caddesi'nde devam ediliyor

18 Ekim 2012 Perşembe 13:21
Tramvay inşaatına İnönü Caddesi'nde devam ediliyor






BURSA (CİHAN)- Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Heykel-Garaj T1 Tramvay Hattı çalışmalarına, bugünden itibaren İnönü Caddesi'nde devam ediliyor.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım şirketi BURULAŞ tarafından sürdürülen T1 tramvay hattı çalışmaları İnönü Caddesi'nde de başlıyor. Heykel Garaj tramvay hattı çalışmaları kapsamında, Stadyum Caddesi üzerindeki İpekiş Kavşağı ile Stadyum Kavşağı arasındaki çalışmaları tamamlanarak Stadyum Caddesi iki yönlü olarak trafiğe açıldı. Daha sonra Çarşamba Çırpan Mahallesi'nde başlatılan çalışmalarda, İlkbahar ve Darmstad caddeleri doğu-batı istikametinde tek yönlü olarak düzenlendi.

Ray döşeme uygulamalarının tamamlanmak üzere olduğu çalışmalar, 18 Ekim Perşembe gününden (bugün) itibaren İnönü Caddesi'nde de başlıyor. İnönü Caddesi üzerinde Demirtaşpaşa Kavşağı ile Eski Hal Kavşağı arasındaki yolun sağ kesiminde çalışmalar yapılacak. Gazcılar ile SGK arasında yapılacak çalışmaların yaklaşık bir ay sürmesi planlanıyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.