TSK'dan 300 komandoyla iki ilde büyük operasyon

Derik ve Viranşehir ilçeleri sınırında terör örgütü PKK'nın yığınak yaptığı istihbaratı üzerine 300 komando ve 100 köy korucusu ile geniş çaplı operasyon başlatıldı.

06 Mart 2016 Pazar 03:20
TSK'dan 300 komandoyla iki ilde büyük operasyon






TSK'dan 300 komandoyla iki ilde büyük operasyon

Derik'te operasyon, Terör örgütünün Şanlıurfa Viranşehir ilçesi ile Mardin Derik ilçesi sınırında yığınak yaptığı istihbaratı üzerine 300 komandonun katıldığı dev bir operasyon başlatıldı.

100 KÖY KORUCUSU DESTEK VERİYOR

Viranşehir'de operasyon, Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından 100 geçici köy korucusu ve 300 komandonun katılımıyla dev bir operasyon başlatıldı. Yaklaşık 4 gün sürecek operasyonda, 35 kilometrelik arazi didik didik aranıyor. Valilikten alınan bilgiye göre, operasyonun PKK’lı teröristlerin Mardin’in Derik ilçesinden Şanlıurfa’ya sızma girişimlerine karşı yapıldığı belirtild
Son Güncelleme: 06.03.2016 03:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.