Tünel kazarak NATO boru hattından 3 bin litre akaryakıt çaldılar

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:41
Tünel kazarak NATO boru hattından 3 bin litre akaryakıt çaldılar






KOCAELİ (CİHAN)- Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, NATO'ya ait boru hattından akaryakıt çalmak isteyen hırsızlar, 40 metre uzunluğunda tünel kazdı. Bina sahibi olan emniyet müdürünün ihbarı üzerine operasyon düzenlendi. 3 bin litre akaryakıt çalındığı öğrenilen olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı, 3 şüpheli ise aranıyor.

İddiaya göre, 7 ay önce Körfez Yeniyalı Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi'nde bir düğün salonunu kiralayan şahıslar, mutfak ve kombi dolabı üretimi yapan işyeri izlenimi verdikleri mekandan 40 metre uzunluğunda tünel kazdı. Kazılan tünel sonrasında NATO boru hattına ulaşan şahıslar, tünel içerisine döşedikleri düzeneklerle akaryakıt çalmaya başladı.

Bina sahibi olan 3. sınıf emniyet müdürü K.G., kiracılarının durumundan şüphelenerek durumu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerine bildirdi. Polis, yaptığı çalışmalar sonucu iki katlı binayı yakın takibe aldı.

Yapılan çalışmalar neticesinde tünel kazarak NATO boru hattından akaryakıt çalındığını tespit eden emniyet güçleri, operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında bir kişi gözaltına alındı, 3 kişinin aramasına da devam edildiği öğrenildi. Şüphelilerin, kazdıkları tünel aracılığıyla ulaştıkları NATO boru hattından 3 bin litre akaryakıt çaldıkları beğlirlendi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.