Turgutlu PKK terörüne karşı tek yürek oldu yürüdü

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde dün yapılması planlanan ancak şehit cenazesi sebebiyle bugüne ertelenen 'Şehitlere saygı ve teröre lanet' yürüyüşü bugün yapıldı.

09 Eylül 2015 Çarşamba 21:24
Turgutlu PKK terörüne karşı tek yürek oldu yürüdü






Turgutlu PKK terörüne karşı tek yürek oldu yürüdü

Turgutlu Haberleri, Son Dakika Turgutlu, Son Dakika Turgutlu haberleri, MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde dün yapılması planlanan ancak şehit cenazesi sebebiyle bugüne ertelenen 'Şehitlere saygı ve teröre lanet' yürüyüşü bugün yapıldı.

MHP ORGANİZE ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından organize edilen ve dün yapılması planlanan 'Şehitlere Saygı ve Teröre Lanet' yürüyüşü, dün yapılan şehit cenazesi nedeniyle bugün saat 18.00'de 50. Yıl Alanı'nda çok sayıda vatandaşların katılımıyla başladı. Binlerce kişi 50.Yıl Alanı'ndan Atatürk Bulvarı'na yürüdü. Yürüyüşte "Şehitler ölmez, vatan bölünmez, "Ülkücüler burada PKK nerede" ,"'Turgutlu uyuma şehidine sahip çık" sloganlar atıldı. Yürüyüşe, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu, Eski Manisa MHP Milletvekili, 26. Dönem Milletvekili Aday Adayı Ahmet Orhan, Turgutlu Eski Belediye başkanları Yunus Erkan ve Yasin Hoşbilgin, Türk Eğitim Sen Turgutlu Şubesi Başkanı İsmail Alsaç, Hakkari'deki hain saldırıda şehit edilen Tolga Artuğ'un yakınları, Türkiye Gaziler vakfı üyeleri, ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri derneği üyeleri katıldı. Koza Pazarı'na kadar yürüyen gruba çok sayıda vatandaş balkonlarından eşlik etti. Grup, şehitler için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.