Türk Bayrağını indiren zanlı intihar etti

Gaziosmanpaşa'da bir sağlık kuruluşundan bayrak indiren, polis karakolundaki bayrağı indirirken ayağından vurulan şahıs intihar etti..

09 Temmuz 2014 Çarşamba 12:28
Türk Bayrağını indiren zanlı intihar etti






Türk Bayrağını indiren zanlı intihar etti

Diyarbakır ve Antalya'nın ardından İstanbul'da Türk bayrağına yönelik saldırı sırasında ayağından vurularak yakalanan zanlı cezaevinde intihar etti.
Gaziosmanpaşa'da bayrağı indirmeye çalışırken ayağından vurulan Ali Uçkun (28) tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nde intihar etti.

İstanbul Küçükköy'de bir hastane bahçesindeki Türk bayrağını indiren kişi yakınlardaki emniyet binasının bayrağını da indirmeye çalışırken vurulmuştu.

Şüpheli Ali U, hastanedeki tedavisinin ardından  çıkarıldığı mahkemece "terör örgütünün propagandasını yapmak", "örgüte üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" ve "devletin egemenlik alameti olan Türk bayrağını alenen aşağılamak" suçlarından tutuklanmıştı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.