Türkiye güne acı haberle başladı

Devrilen otobüsün altında can verdiler

13 Ağustos 2014 Çarşamba 07:49
Türkiye güne acı haberle başladı






Türkiye güne acı haberle başladı

Aksaray'da devrilen yolcu otobüsünün altında kalan 8 kişi yaşamını yitirdi.Kazada 30 kişi yaralandı

Aksaray’da yolcu otobüsü yoldan çıkarak devrildi, ortalık savaş alanına döndü. Otobüsün enkazı kaldırılınca korkunç gerçek ortaya çıktı. Otobüsün altında 8 yolcunun cesedine ulaşıldı.

Kaza saat 09.00 sıralarında Aksaray-Ankara karayolunun 20'inci kilometresinde meydana geldi. İstanbul- Hatay seferini yapan plakalı yolcu otobüsü, kimliği henüz öğrenilemeyen sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sunucu devrildi. Kaza yeri bir anda savaş alanına dönerken, yaralıların yardımına önce yoldan geçen araçlardakiler koştu.

Kaza yerine kurtarma ekipleri ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kazada otobüsün altında kalan bazı yolcuların öldüğü belirtilirken, 30 kadar yaralı da ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kurtarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası devrilen otobüs kaldırıldı. Otobüsün altında 8 yolcunun cesedine ulaşıldı


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.