TÜRKTOB Üyesi Bilgin, başkan yardımcısı oldu

13 Aralık 2012 Perşembe 17:21
TÜRKTOB Üyesi Bilgin, başkan yardımcısı oldu






AMASYA (CİHAN)- Amasya'nın Merzifon ilçesi esnaflarından Türeli Zirai Aletleri sahibi Ayhan Bilgin, üyesi olduğu Türkiye Tohum Yetiştiriciler Birliği´nin (TÜRKTOB) başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fatih Altınay ve Merzifon Sanayici İşadamları Derneği (MESİAD) Başkanı Hayati Erkek, TÜRKTOB Başkan Yardımcısı Ayhan Bilgin´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bilgin'in yeni görevinden oldukça gururlandıklarını dile getiren Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fatih Altınay, Merzifon tarıma oldukça müsait bir yerleşim yeri. Başta soğancılık, ayçiçeği, şeker pancarı ve meyvecilik başlıca geçim kaynaklarımız arasında. Çiftçilerimiz bilinçli bir şekilde üretim yaparlarsa elbetteki bunun neticesi de güzel olacaktır. şeklinde konuştu. Altınay, Ayhan Bey Merzifonlu, çiftçilerimize bu konuda yardımcı olacağından eminim. ifadelerini kullandı.

Merzifon Sanayici İşadamları Derneği (MESİAD) Başkanı Hayati Erkek de Ayhan Bey ile yıllardır arkadaşlığımız var. Merzifonlu bir arkadaşımızın Türkiye geneline hitap eden böyle önemli bir kuruluşun yönetim kurulunda görev alması bizleri oldukça gururlandırdı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.