'Uçan adam' hem ünlü hem de zengin oldu

18 Ekim 2012 Perşembe 12:55
'Uçan adam' hem ünlü hem de zengin oldu






Serbest düşüşte ses duvarını aşan ilk insan olarak tarihe geçen Avusturyalı ekstrem sporcu Felix Baumgartner'in bu atlayış için sponsoru Red Bull'dan milyonlarca euro alacağı ileri sürüldü.

Avusturya gazetesi Österreich, Baumgartner'in dünya gündemine oturan atlayış için 10 milyon euro alacağını duyurdu. Avusturyalı sporcunun milyonlarca insanı ekran başına kitleyen atlayışının hikayesini yazacağı 'Serbest Düşüşteki Hayatım' isimli kitabı ise 12 Mart 2013 tarihinde Almanya'da piyasaya çıkacak. Baumgartner, ABD'de 'talkshow' programlarına da katılacak.

Felix Baumgartner, Avusturya medyasına verdiği röportajda Ulaşabileceğim bir hedef kalmadı. ifadelerini kullanarak ekstrem sporu bıraktığını açıklamıştı. Baumgartner, hayatının geri kalanını helikopter pilotu olarak devam ettirmek istediğini söylemişti.

Baumgartner'in yaptığı atlayışın Red Bull'a maliyetinin 50 milyon euro olduğu belirtildi.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.