UFO İzmirlileri uzaya götürdü

25 Ocak 2013 Cuma 17:22
UFO İzmirlileri uzaya götürdü






İZMİR (CİHAN)- UFO Beni Uzaya Götür kampanyası için özel olarak tasarlanan Roadshow simülatörü, İzmirlilerle buluştu. 6 boyutlu simülatör, pazar gününe kadar İzmirlileri uzaya taşıyacak.

İstanbul'dan başladığı yolculuğunda 25 ile uğrayacak olan Roadshow uzay simülatörü, 21. il olan İzmir'e geldi. Roadshow Simülatörü, 6 boyutlu uzay heyecanını paylaşmak için Forum Bornova'da İzmirlilerle buluştu. Yoğun ilginin olduğu Simülatörde 4 dakikalık uzay yolculuğu yaşanıyor. Seyehat öncesinde emniyet kemerleri bağlanan vatandaşlara, 6 boyutlu uzay gözlüğü takılıyor. Simülatörün çalışmasıyla, vatandaşlar uzaydaki hayatı görüp yaşıyor.

Projenin reklam prodüktörü Selim Köy, UFO bu sene bir kampanya yaptı. 2014´te uzaya bir kişi gönderecek. Şanslı kişinin haricindeki diğer kişiler UFO´nun simülatörüne binecek. 6D süper bir film var. İzleyenler çok memnun oldukları için tekrar tekrar binmek istiyorlar. 4 dakika simülatör içinde duruyorlar ve tamamen ücretsiz. 25 il dolaşacağız. Pazar akşam saat 22.00'a kadar buradayız. Buradan Balıkesire´e geçeceğiz. dedi. Uzay deneyimi yaşayan vatandaşlara patlamış mısır ikramı da yapıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.