Uğur: Genç iş adamlarına vizyon kazandırmayı hedefliyoruz

18 Ekim 2012 Perşembe 13:51
Uğur: Genç iş adamlarına vizyon kazandırmayı hedefliyoruz






GAZİANTEP (CİHAN)- Genç Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği (Genç HÜRSİAD) Başkanı Burak Uğur, ortak amaçlarının genç iş adamları ve üyeleri iş dünyasına kazandırmak olduğunu söyledi.

Genç MÜSİAD Gaziantep Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Genç HÜRSİAD'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Genç HÜRSİAD Başkanı Uğur, Dernek olarak gerek HÜRSİAD'ın gerekse bağlı olduğumuz TUSKON'un tecrübelerinden istifade etmek, yapmış oldukları programlara katılmak, ayrıca bizim yapmış olduğumuz organizasyonlarla üyelerimize yeni hedefler, vizyonlar kazandırmayı amaçlamaktayız. Son yapmış olduğumuz programlarda Hindistan, Burundi, Sri Lanka ve Burkina Faso ülkelerinin tanıtımını yaptık. Mersin'de dalış organizasyonu yaptık. Şimdi hedefimizde üyelerimizle yurt dışına gezi düzenlemek var. dedi.

Genç MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Serhat Karslıgil ise yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Karslıgil, Sivil toplum kuruluşlarının önemi gün geçtikçe artmakta. Bu birliktelikleri çok önemsiyoruz. Bugünün gençleri, gelecekte söz sahibi olacak, ilimize ülkemize hizmet edecekler. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.