Ukrayna'da öğrenim gören iki Türk kızı öldürüldü

Türkiye'den okumak için Ukrayna'ya giden 2 Türk kızı, Harkov'da kaldıkları evde ölü olarak bulundu. Cinayet zanlısının Türkiye'den bu ülkeye gelen bir kişi olduğu iddia ediliyor.

03 Ocak 2019 Perşembe 17:50
Ukrayna'da öğrenim gören iki Türk kızı öldürüldü






Ukrayna'da öğrenim gören iki Türk kızı öldürüldü

Okumak için Ukrayna'nın Harkov şehrinde bulunan üniversiteli 2 Türk kızı, kaldıkları dairede öldürülmüş olarak bulundu.


Ukrayna'nın Harkov kentinde üniversite öğrencisi iki Türk kız, yaşadıkları evde ölü bulundu. Dairenin sahibi ile hayatını kaybeden genç kızlardan birinin eski erkek arkadaşı olduğu belirtilen Türk vatandaşı polis tarafından sorguya alındı..

Olay, kendilerinden 3 gündür haber alamayan bir arkadaşlarının bugün sabah saatlerinde polise giderek durumu bildirmesi üzerine ortaya çıktı. Öğrencilerin yaşadığı eve giden polis ekipleri, dairede kızların cansız bedenleri ile karşılaştı. Öğrencilerin Harkov Üniversitesi'nde okudukları belirtildi.

ESKİ ERKEK ARKADAŞI TAKİP ETMİŞ

Ukrayna basınında çıkan haberlerde, hayatını kaybeden öğrencilerden birinin, olaydan kısa süre önce ailesine, Türk vatandaşı olan eski erkek arkadaşının kendisini takip ettiği yönünde şikâyette bulunduğu belirtildi.

Cesetlerin bulunduğu kiralık dairenin sahibi ile hayatını kaybeden genç kızlardan birinin eski erkek arkadaşı olduğu belirtilen Türk vatandaşının da polis tarafından sorguya alındığı bildirildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
derya 2019-01-04 03:07:26

insanlığından utan şerefsiz ne istedin? bu öfke bu çirkeflik sana ne kazandırdı köpek, iki cana nasıl kıydın? bu katillerin anneleri babaları nasıl rahat uyuyor, katil evlat yetiştirdiklerini bilmiyorlarmı