Ukrayna'da savaştan kaçtılar, depremde can verdiler

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısından kaçan Yulia Petrova ve iki oğlu, Hatay'ın Antakya ilçesindeki depremlerin ardından ölü bulundu.

21 Şubat 2023 Salı 11:22
Ukrayna'da savaştan kaçtılar, depremde can verdiler






Ukrayna'da savaştan kaçtılar, depremde can verdiler


Bir yıldan kısa bir süre önce Ukrayna'daki savaştan kaçmayı başaran Yulia Petrova ve biri 10 diğeri 5 yaşındaki iki oğlu, Antakya'da çıkarılan cesetler arasında bulundu. 


Yedioth Ahronot'ta yer alan habere göre, Yulia'nın babası Sergey Petrov Ukrayna medyasına "Yulia'nın, Zachar (10) ve Matthew(5) ile Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı savaştan kaçarak Yulia'nın teyzesinin yaşadığı Antakya'ya geldi" ifadesinde bulundu. 

Sergey Petrov, "5 Şubat akşamı son kez konuştuk ve sabah saat 4'te felaket oldu. Daha sonra iletişim kuramadık" dedi ve Yulia'nın kocasının Ukrayna ordusunda asker olduğunu ve aldığı yaralar nedeniyle şu anda hastanede yattığını sözlerine ekledi.

Petrov, Yulia ve iki torunun cenazelerini, Nisan 2022'de kaçtıkları Zaporijya'ya geri götürülebilmek için çalışıyor.

Anahtar Kelimeler:
Deqrem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.