Uluslararası Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası hafta sonunda başlıyor

17 Ekim 2012 Çarşamba 13:59
Uluslararası Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası hafta sonunda başlıyor






İSTANBUL (CİHAN)- 28. Uluslararası Cumhuriyet Kupası Gençler Güreş Turnuvası, 19 - 21 Ekim tarihlerinde İstanbul'da yapılacak.

Burhan Felek 50. Yıl Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra, Rusya, Özbekistan, Kazakistan, Bulgaristan, Ukrayna, Romanya, Hırvatistan ve Bosna Hersek de katılacak.

Turnuvayla ilgili İstanbul Volley Otel'de basın toplantısı düzenleyen İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Numan Güzey, bu turnuvayı 28. kez gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Güzey, serbest ve grekoromen stilde dünya güreşinde söz sahibi olan ülkeleri turnuvaya davet ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

28 yıldır kesintisiz yaptığımız bir organizasyondur. Bu turnuva gençler kategorisinde yaptığımız mücadelelerin adıdır Cumhuriyet Kupası Turnuvası. Hem grekoromen hem de serbestte dünyanın en iyilerini yeterli olanlarını davet ediyoruz. Bu yıl da 100'e yakın sporcunun katılımıyla Burhan Felek Tesisleri'nde yapılacak.

Turnuvamıza güreşte iddialı 7 ülke katılıyor ve bu turnuvaya katılacaklar geleceğin olimpiyat ve dünya şampiyonları olacaklar. Biz de ülkemizde yetişmiş en iyilerini bu şampiyonda mindere çıkaracağız.

Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdür Yardımcısı ve milli güreşçi Serhat Karadağ, eski güreş şampiyonları Müzahir Sille, Yaşar Yılmaz ve Necdet Uçar da katıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.