Ünye´de genç girişimciler arasında aday seçimi yapıldı

15 Aralık 2012 Cumartesi 10:26
Ünye´de genç girişimciler arasında aday seçimi yapıldı






ORDU (CİHAN)- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu'na aday seçimi gerçekleştirildi. TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu icra adaylarından Remzi Taş, Cüneyt Gür, Ali Rıza Ateş asıl üye, Abdullah Erhan Aydın ise yedek üye; bayanlarda ise TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu icra adaylarından Ayşe Yalın, Gönül Çakmakçı ve Gülsüm Keskin ise aday seçildi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Rıfat Hisarcıkoğlu Salonu´nda yapılan seçimde Divan Kurulu Başkanlığını Aydın Ekmekci, katip üyeliğini Cem Helvacı ve Borsa Muhasebe Müdürü Erkan Hasdemir yaptı. Seçim sonrasında ÜTSO Başkanı Hasan Şimşek Ünye´yi gerek ekonomik, gerekse kalkınma anlamında Ordu ilinde ve yapılan iletişimler ile Ankara´da temsil edecek adaylara teşekkür edip başarılar diledi. Başkan Şimşek, Bugün Türkiye genelinde il ve ilçe olmak üzere toplamda 360 odada gerçekleştirdi. Sayın Genel Başkanımız Rıfat Hisarcıkoğlu genç girişimcilere çok önem vermektedir. Kadın girişimcilere aday olarak 3, erkek girişimcilerde ise 4 aday başvurdu. Bu adaylarımız Ordu ilinde yapılacak ticaret odasındaki seçimde Ankara´da temsil edilmek üzere seçim yapılacak. Bu girişimciler arasında ilerleyen senelerde daha fazla aday olmasını diliyorum. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.