• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Utanmaz Suriyeli damat dehşet saçtı
Gündem
Yayınlanma: 01 Ağustos 2014 - 11:14

Utanmaz Suriyeli damat dehşet saçtı

uriye uyruklu katil damat, hem karısını hem de baldızını zorla fuhuşa sürüklemiş. Polis Suriyeli katilin peşine düştü.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Utanmaz Suriyeli damat dehşet saçtı

Karısına baldızına fuhuş yaptırmış, Utanmaz Suriyeli damat dehşet saçtı

Adana'da işkenceyle öldürülen kadının katili damadı çıktı. Suriye uyruklu katil damat, hem karısını hem de baldızını zorla fuhuşa sürüklemiş. Polis Suriyeli katilin peşine düştü.
Adana’da işkence yapıldıktan sonra boğazı kesilip 15 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan kadını damadının öldürdüğü belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, olay, 24 Temmuz 2014 günü merkez Çukurova ilçesine bağlı Beyazevleri Mahallesi Dilberler Sekisi Mevkii Seyhan Nehri kıyısındaki çalılıklarda meydana geldi. Bölgede görevli olan özel güvenlik personeli çalılık içinde yatan birini görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bir kadının işkence yapıldıktan sonra boğazının kesilip, 15 bıçak darbesiyle öldürüldüğünü belirledi. Yapılan çalışmada kadının kimliği belirlenemedi. Bu nedenle polis olay yerinde bulunan bir çantayı incelemeye aldı.

İLAÇ KUTUSUNDAN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Polis çantada yaptığı araştırmada ilaç kutuları buldu. Bunun üzerine polis Adana’daki bütün eczanelerle tek tek görüşerek ilacın kim tarafından alındığını belirledi. Yapılan çalışmada ilacın yaşlı bir erkek tarafından alındığı tespit edildi. Polis yaşlı adamı sorguladığında ilacı yardım amaçlı Suriye uyruklu 49 yaşındaki Nadia Aljendi isimli bir kadına aldığını söyledi. Bunun üzerine polis Suriyeli kadını araştırmaya başladı. Yapılan araştırmada kadının bir lokantada bulaşıkçı olarak çalıştığı belirlendi. Polis lokantaya gittiğinde kadının yaklaşık bir haftadır işe gelmediğini belirledi. Polis bunun üzerine ölü olarak bulunan kadının bu kadın olduğunu düşünmeye başladı. Bunun üzerine kadının kızıyla da görüşerek annesini teşhisi için morga getirdi. Kızı da annesini morgda teşhis etti.

KATİLİ HEM DAMADI HEM YEĞENİ ÇIKTI

Polis kimliğin belirlenmesinin ardından çalışmayı derinleştirdiğinde Aljendi’nin Suriye’de kocası başka bir kadınla evlendiği için ondan ayrıldığını ve kızları ve damadı Jamal Bitar ile birlikte 6 ay önce savaştan kaçıp Adana’ya geldiğini belirledi. Bitar’ın Aljendi’nin kızı Wafaa Duwash’i evli olduğu ancak Bitar’ın hem Aljendi ile hemde diğer kızı Aysha Duwash’ı ile ilişkisi olduğunu belirledi. Ayrıca polis anne Aljendi’nin ve kızlarının bir lokantada bulaşıkçı olarak çalıştığı Aljendi’nin ayın zamanda hem kızlarına fuhuş yaptırdığını hem de kendisinin fuhuş yaptığını öğrendi. Bitar’ın Aljendi’nin kızlarına fuhuş yaptırmayı istemediğini bu nedenle Aljendi’yi 21 Temmuz 2014 pazartesi günü vahşice öldürdükten sonra Seyhan Nehri kenarındaki sazlık alana atarak kadının altınları ve bir miktar parasını alıp arkadaşıyla birlikte Kilis üzerinden Suriye’ye kaçtığını belirledi. Polis Bitar’ı yakalamak için sınır birliklerine fotoğraflarını vererek alarma geçirdi. Bu arada Aljendi’nin kızı Aysha Duwash’i cinayeti bildiği ve sakladığı için şüpheli olarak adliyeye sevk edildi. Tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen kadın Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında yurt dışı yasağı konarak serbest bırakıldı.


  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Mis gibi kokuyor ama yaklaşanı yakıyor! Güzelliğine aldanmayın: Koparmanın cezası tam 387 bin TL
Mis gibi kokuyor ama yaklaşanı yakıyor! Güzelliğine aldanmayın: Koparmanın cezası tam 387 bin TL
Meteoroloji uyardı, yaz şimdi başlıyor: Termometreler rekor kıracak, gölge bile serinletmeyecek! O gün kavurucu sıcaklar geliyor
Meteoroloji uyardı, yaz şimdi başlıyor: Termometreler rekor kıracak, gölge bile serinletmeyecek! O gün kavurucu sıcaklar geliyor
Şimşekler çakacak, sağanak başlayacak: MGM’den 6 ile gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
Şimşekler çakacak, sağanak başlayacak: MGM’den 6 ile gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
3 Kilo Unla Başladı, Şimdi Siparişlere Yetişemiyor! Toprağın Bereketi, El Emeğiyle Buluştu
3 Kilo Unla Başladı, Şimdi Siparişlere Yetişemiyor! Toprağın Bereketi, El Emeğiyle Buluştu
Son Haberler
Burası ne Çeşme ne Alaçatı: Saklı bir koy, cam gibi deniz! İzmir’in Maldivleri burası!
Burası ne Çeşme ne Alaçatı: Saklı bir koy, cam gibi deniz! İzmir’in...
Yağsız ama çıtır çıtır: Kahvaltıya yeni efsane! Balon gibi kabaran pişi tarifi
Yağsız ama çıtır çıtır: Kahvaltıya yeni efsane! Balon gibi kabaran...
Bakir doğası ve turkuaz deniziyle eşsiz: Unutulmaz huzur dolu tatil adresi! Ege’nin saklı cenneti sizi çağırıyor
Bakir doğası ve turkuaz deniziyle eşsiz: Unutulmaz huzur dolu tatil...
Mis gibi kokuyor ama yaklaşanı yakıyor! Güzelliğine aldanmayın: Koparmanın cezası tam 387 bin TL
Mis gibi kokuyor ama yaklaşanı yakıyor! Güzelliğine aldanmayın:...
Meteoroloji uyardı, yaz şimdi başlıyor: Termometreler rekor kıracak, gölge bile serinletmeyecek! O gün kavurucu sıcaklar geliyor
Meteoroloji uyardı, yaz şimdi başlıyor: Termometreler rekor kıracak,...
Nurgül Yeşilçay tüm yıldızları solladı
Nurgül Yeşilçay tüm yıldızları solladı

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.