Vali Ali Kolat: MKE ülkemizin göz bebeği

18 Ekim 2012 Perşembe 13:52
Vali Ali Kolat: MKE ülkemizin göz bebeği






KIRIKKALE (CİHAN)- Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Makine Kimya Endüstrisi (MKE)'nin savunma silah sanayinde Türkiye'nin göz bebeği olduğunu söyledi.

Daha önce MKE'ye bağlı Mühimmat, Barut ve Ağır Silah Fabrikaları'nı ziyaret eden Vali Kolat, bugünde MKE'ye bağlı Pirinç Fabrikası ve MKE Destek Tesisleri'ni gezdi. Vali Kolat, burada teknik personellerle bir süre sohbet ederek çalışmalar ve üretim hakkında bilgi aldı.

Vali Kolat, ülkemizde savunma sanayisinde kullanılan silah ve diğer malzemelerin büyük bir kısmının Kırıkkale'deki MKE'ye bağlı fabrikalarda üretildiğini belirterek, silah sanayi yönünden ile büyük sorumluluk verildiğini söyledi. Vali Kolat, konuşmasının devamında, Ben bu sebeple burada görev yapan personelimizin savunma sanayisi gibi hassas bir konuda çalışmalarında göstermiş olduğu titizlik ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. dedi.

Ziyarette İl Jandarma Komutanı J. Albay Ünsal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal da hazır bulundu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.