Vali Koçdemir kazadan iki saat önce Twitter'dan sürücüleri uyarmış

14 Aralık 2012 Cuma 13:11
Vali Koçdemir kazadan iki saat önce Twitter'dan sürücüleri uyarmış






ESKİŞEHİR (CİHAN)- Makam aracı ile kaza geçiren Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir'in kazadan bir saat önce Twitter hesabından sürücüleri uyardığı ortaya çıktı. Bu gece Eskişehir'de hava sıfırın altında 6 dereceye kadar düşecek. Lütfen trafikte çok dikkatli olalım. diyen Vali Koçdemir, attığı mesajdan iki saat sonra trafik kazası geçirdi. Kazada, yaralanan koruma Şenel Çakır'ın tedavi gördüğü hastanede beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Vali Koçdemir ile şoförü Sedat Erdem'in ise tedavisi sürüyor.

Kaza, gece saat 02.00 sıralarında Eskişehir-Ankara kara yolunun 50. kilometresi Mahmudiye Kavşağı bölgesinde meydana geldi. Eskişehir'in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti çalışmaları için Ankara'ya giden Vali Koçdemir, burada Eskişehir Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Nabi Avcı ile görüştü. Gece geç vakitte Milletvekili Avcı ile görüşmesini tamamlayan Vali Koçdemir, daha sonra makam otomobiliyle yola çıktı.

Şoförü Sedat Erdem'in kullandığı 26 0001 plakalı makam otomobili Mahmudiye Kavşağı bölgesinde, önünde gitmekte olan Yalçın Bilge idaresindeki 51 EC 776 plakalı pancar yüklü kamyona arkadan çarptı. Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir'in makam aracı ile yaptığı kazada, yaralanan koruma Şenel Çakır'ın tedavi gördüğü hastanede beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Vali Koçdemir ile şoförü Sedat Erdem'in ise tedavisi sürüyor.

Eskişehir Valisi Koçdemir´in kazadan bir saat önce Twitter hesabından sürücüleri uyardığı ortaya çıktı. Bu gece Eskişehir'de hava sıfırın altında 6 dereceye kadar düşecek. Lütfen trafikte çok dikkatli olalım. diye yazan Koçdemir, iki saat sonra da trafik kazası geçirdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.