Valisi Altıparmak, 2,5 yılda 79 okul protokolü imzaladı

15 Aralık 2012 Cumartesi 15:33
Valisi Altıparmak, 2,5 yılda 79 okul protokolü imzaladı






ANTALYA (CİHAN)- Antlaya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak hayırsever Seyhan Cengiz Turhan ile Manavgat´ta eşi Fatma Temel Turhan adına yapılacak 12 derslikli Anadolu lisesi protokolüne imza attı. Söz konusu lise ile Vali Altıparmak'ın yaklaşık 2,5 yıldır görev yaptığı Antalya´da imzaladığı okul protokolü 79'a ulaştı.

Ahmet Altıparmak, Antalya Valiliği'ndeki protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, hayırsever Seyhan Cengiz Turhan´a teşekkür ederek davranışının herkese örnek olması temennisinde bulundu. Altıparmak, söz konusu okul ile Anadolu lisesi sayısının Manavgat´ta 5, Antalya´da ise 35´e yükseldiğini ifade etti.

Seyhan Cengiz Turhan´ın, Duyduğunuz ve bize duyurduğunuz heyecandan dolayı, biz de heyecanlandık yeni bir Anadolu lisesi yapalım dedik. sözlerini aktaran Vali Dr. Altıparmak, şunları söyledi: Antalya, hayırseverlikte lider. İnşallah yeni heyecan duyacak hayırseverlerimiz ortaya çıkar, Antalya´nın eğitimi daha iyi şartlarda devam eder. Eğer çocuklarımızı geleceğimizi düşünüyorsak bu hayırseverlik yarışını biraz daha hızlandırmamız gerekiyor.

Hayırsever Seyhan Cengiz Turhan ise Manavgat Karacalar´da Fatma Pakize Turhan İlköğretim Okulu bahçesine yaptıracağı 12 derslikli Anadolu lisesi için, Başlamak bitirmenin yarısıdır diyerek Eylül 2013 tarihinde okulun öğretime başlayacağını ifade etti.

Valilik binasında gerçekleşen imza töreninde Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay da hazır bulundu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.