Van'da askeri TİM'e bombalı saldırı

Terör örgütü PKK Van'da yol güvenliği sağlayan askeri time bombalı saldırı düzenledi.Saldırı sonrası bölgede operasyon sürüyor..

18 Ağustos 2014 Pazartesi 14:39
Van'da askeri TİM'e bombalı saldırı






Van'da askeri TİM'e bombalı saldırı

Bir yandan barış süreci için Kandil'den silahı bırakarak Türkiye'ye giriş yapan PKK'lı sayısı artarken diğer yandan, örgüt yandaşlarının bombalı saldırıları sürüyor. Terör örgütü PKK Van'da yol güvenliği sağlayan askeri time bombalı saldırı düzenledi. Saldırı sonrası bölgede operasyon sürüyor..

VAN’ın Gürpınar İlçesi’nde yol güvenliği sağlayan askeri time PKK tarafından bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ve yaralan olmazken, bölgede operasyon başlatıldı.

Gürpınar İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli 15 kişilik komando timi saat 10.00 sıralarında Güzelsu ile Sevindik Mahallesi arasında yol güvenliğini sağlamak amacıyla önlem aldı. Bu sırada timin görev için tedbir aldığı bölgeye daha önceden PKK’lılar tarafından döşenen patlayıcı, uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Büyük gürültü ile meydana gelen patlamada ölen ve yaralanan olmadı. Patlama sonrası bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

ZIRHLI POLİS ARACININ GEÇİŞİNDE PATLAMA

VAN'ın Saray İlçesi'nde bulunan Kapıköy Sınır Kapısı'na giden zırhı polis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada ölen ve yaralanan olmadı.

Patlama saat 14.00 sıralarında, Kapıköy Sınır Kapısı'na 6 kilometre uzaklıkta olan Keçikayası mevkiinde meydana geldi. Yolcu giriş ve çıkışları ile pasaport işlemleri için Kapıköy'e giden zırhlı polis aracının geçişi sırasında yola döşenen patlayıcı inflak etti. Meydana gelen patlamada ölen ve yaralanan olmazken, zırhlı araçta küçük çaplı maddi hasar oluştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.