Vezneciler saldırısında ölenlerin kimlikleri belirlendi

Vezneciler’deki terörist saldırıda hayatını kaybeden sivillerden 4’ünün cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından yakınları tarafından alındı.

07 Haziran 2016 Salı 21:18
Vezneciler saldırısında ölenlerin kimlikleri belirlendi






Vezneciler saldırısında ölenlerin kimlikleri belirlendi

Vezneciler patlamasında hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşların kimlimleri belirlenenler açıklandı.

Vezneciler patlamasında şehit düşen 7 polisten 6'sının kimliği açıklandı. Bombalı saldırıda hayatını kaybeden 4 kişinin de cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı.

Saldırı sırasında yaşamını yitiren Elif Tutuş İnce’nin patlamanın olduğu caddede bir banka şubesinde çalıştığı ve işe giderken yaşamını yitirdiği belirlendi. İnce’nin cenazesi bu akşam götürüleceği memleketi Malatya’da yarın toprağa verilecek.

Esra Tekin ve Hakan Tekin çiftinin cenazeleri de yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Zeytinburnu Kozlu Mezarlığı’ndaki gasilhaneye götürüldü.

İşadamı Hakan Tekin’in İstanbul Üniversitesi’nde çalışan eşi Esra Tekin’i işe bırakırken saldırıya yakalandıkları belirlendi. İstanbul Üniversitesi de Esra Tekin için taziye mesajı yayınladı.

Ahmet Bayraktar’ın da cenazesinin yakınları tarafından alındığı belirtildi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ SAATLER SONRA AÇIKLANDI

Vezneciler patlaması sonrası gözler ölenlerin isimleri ve yaralıların kimlikleri için gözler resmi makamlarda.

İstanbul Valisi Vasip Şahin Vezneciler'deki patlamada 11 kişinin yaşamını yitirdiğini 36 kişinin de yaralandığını açıkladı. Ölenlerden 7'si polis 4'ünün ise sivil vatandaş olduğunu açıklayan Şahin, yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğunu bildirdi.

VEZNECİLER PATLAMASI ŞEHİT DÜŞEN POLİSLERİN İSİMLERİ

Vezneciler patlamasında şehit düşen 7 polisten 6'sının kimliği açıklandı.

Şehit polislerin isimleri şöyle:

Ramazan Kırboğa,
Emrah Pekdoğan,
Kadir Cihan Karagözlü,
Duha Beker,
Gökhan Topçü
Yaşar Özlem
(Araç şöforü)

ÖLENLERİN YAKINLARI ADLİ TIP KURUMU'NDA

Beyazıt Vezneciler'deki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınları, cenazelerin kaldırıldığı Adli Tıp Kurumu'na geliyor. Acılı ailelerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.