Yabancı plakalı TIR'la otomobil çarpıştı: 3 yaralı

14 Aralık 2012 Cuma 15:41
Yabancı plakalı TIR'la otomobil çarpıştı: 3 yaralı






NEVŞEHİR (CİHAN)- Nevşehir´de yabancı plakalı TIR ile otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, Nevşehir- Avanos karayolu üzerinde, Nevşehir Üniversitesi yakınında bulunan Karayolları kavşağının 100 metre ilerisinde meydana geldi. Levent Cam idaresindeki Bulgaristan K 318 AT plakalı TIR, Karayolları kavşağından dönüş yapmaya çalışırken, arkasından gelen Adem Pınarbaşı yönetimindeki 50 NH 399 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Adem Pınarbaşı ile birlikte yanında bulunan Aygül Yalçın ve Adem Narin yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi´ne kaldırılan yaralılardan Adem Pınarbaşı ve Adem Narin´in kafalarından aldığı darbe sonrasında hayati risklerinin olduğu, Aygül Yalçın´ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. TIR'ın sürücüsü Levent Cam ise kazayı hafif sıyrıkla atlattı.

Levent Cam, otomobilin çok süratli geldiğini, kendisinin kavşaktan dönüş yaptığını esnada da yandan vurarak savrulduğunu söyledi.

Trafik polisleri, kaza sonrası yaklaşık 1 saat trafiği tek şeritten verdi. TIR ve otomobilin yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.