Yakutiye´den; şampiyon boksörüne 15 altın

14 Aralık 2012 Cuma 15:49
Yakutiye´den; şampiyon boksörüne 15 altın






ERZURUM (CİHAN)- Büyükler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası'nda Erzurum´u başarıyla temsil ederek, 75 kiloda birincilik kürsüsüne çıkan Erol Özkal, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve Yakutiyespor Kulübü tarafından altın ile ödüllendirildi.

Erzurum´un tek altın yumruğu Yakutiyespor Kulübü'nün Türkiye şampiyonu boksör Erol Özkal, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve spor kulübü tarafından altın ile ödüllendirildi. Ali Korkut´un 10 altınına spor kulübü başkanı Ferhat Mergan´ın 5 altını eklendi. 15 altın ile ödüllendirilen Erol Özkal, daha çok altın ödülü almak için başarılarına yenilerini ekleyeceği sözü verdi.

Erzurum´da düzenlenen Büyükler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası'nda 75 kiloda şampiyon olarak ev sahibi şehrin tek altın yumruğu olan Erol Özkal, 2 yıldır üst üste aynı sıklette şampiyonluğu elde etmişti. Başkan Korkut, Özkal´a Avrupa şampiyonluğu getirmesi halinde ev hediye edeceğine belirterek, şunları söyledi:

Başarıyı ödüllendirmek gerekiyor. Biz de sporcumuza Erzurum´a altın madalya getirdiği için biz de kendisine altın hediye ettik. Bu aynı zamanda teşvik etmektir. Kendisinden daha büyük başarılar bekliyoruz. Özkal, Avrupa şampiyonu olması halinde kendisine ev hediye edeceğiz.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.