Yalova'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

15 Aralık 2012 Cumartesi 15:49
Yalova'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı






YALOVA (CİHAN)- Yalova´da jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı. Operasyonda 2 bin adet ectacy hap ve 90 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il merkezi ve ilçelerinde uyuşturucu satışı yapan kişilere yönelik yaptığı çalışma kapsamında İstanbul´dan Yalova´ya uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen A.M.Ö.´yü (25) takibe aldı. A.M.Ö´yü il merkezinde durduran jandarma ekipleri, şahsın üzerinde 2 bin adet ectacy ve 30 ayrı pakette bulunan toplam 90 gram ağırlığındaki 'bonzai' adı verilen uyuşturucu madde buldu.
Şahıs gözaltına alınırken, uyuşturucu maddelere el konuldu. Şahıs jandarmadaki ilk sorgusunun ardından Yalova Adliyesi´ne sevk edildi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.