Yapay kalp trafik kazasında tıkır tıkır çalıştı

Yapay kalp takılı vatandaş Çanakkale'de geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Halil Arlı adlı vatandaş tedavi altında.

21 Temmuz 2014 Pazartesi 14:53
Yapay kalp trafik kazasında tıkır tıkır çalıştı






Yapay kalp trafik kazasında tıkır tıkır çalıştı

Yapay kalp takılı vatandaş geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Halil Arlı adlı vatandaş tedavi altında.Çanakkale'nin Ezine İlçesi'nde bir otomobil ile çarpışan motosikletteki biri yapay kalple yaşadığı öğrenilen 3 kişi yaralandı.

Feci kaza, dün saat 21.00 sıralarında Ezine-Geyikli Karayolu'nun 12'nci kilometresinde meydana geldi. Ezine'den Geyikli yönüne giden Önder Cengiz'in (41) kullandığı 06 ZHA 63 plakalı otomobil, kontrolsüz şekilde anayola çıktığı ileri sürülen U.R. (17) yönetimindeki 17 SS 134 plakalı motosiklete çarptı.Çarpmanın şiddetiyle asfalta fırlayan motosiklet sürücüsü U.R. ile arkasındaki annesi Serpil Rakak (49) ile boynuna asılı olarak taşıdığı yapay kalple yaşayan yakını Halil Arlı (53) yaralandı. Otomobil sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Kasklarının takılı olması sayesinde kazayı yaralı olarak atlatan motosikletli 3 kişi ambulansla Ezine Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Arlı'nın yapay kalbini sımsıkı tutması dikkati çekti. Buradaki ilk müdahalenin ardından Arlı, Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.Jandarma kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.