Yapılan zamları protesto eden öğrenciler kendini tren raylarına zincirledi

17 Ekim 2012 Çarşamba 14:50
Yapılan zamları protesto eden öğrenciler kendini tren raylarına zincirledi






SAMSUN (CİHAN)- Samsun'da hükümet tarafından yapılan zamları protesto eden Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) üyesi öğrenciler, kendini raylı sistem üzerine zincirledi.

İlkadım ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı durağına gelen bir grup öğrenci vatandaşların şaşkın bakışları arasında çantadan çıkardıkları zincirle kendilerini rayların üzerine bağladı.

Üzerinde 'Savaş Hükümeti İstemiyoruz, Yapılan Zamlar Geri Çekilsin' yazılı pankart açan grup burada basın açıklaması yaptı. Raylı sistem görevlilerinin polise haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip geldi. Bu sırada tren seferleri karşılıklı olarak durduruldu. Polisin ikna edemediği göstericiler direnmekte ısrar edince ekiplerinin kestiği zincirle birbirlerinden ayrılan 6 öğrenci gözaltına alındı.

Göstericilerin emniyete götürülmesinin ardından tren seferleri tekrar başladı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.