Yaralı Astsubay Üstçavuş Mercan baba ocağında

16 Ekim 2012 Salı 20:46
Yaralı Astsubay Üstçavuş Mercan baba ocağında






KIRIKKALE (CİHAN)- Bingöl-Muş karayolunda seyir halinde olan askeri konvoya terör örgütü üyeleri tarafından 18 Eylül'de düzenlenen saldırıda yaralanan Astsubay Üstçavuş İsmail Mercan, tedavisinin ardından Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesindeki baba ocağına geldi.

Saldırının ardından yaralanarak Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tedavi gören Mercan, ambulansla Bahşılı'da bulunan babası Hilmi ile annesi Gülseren Mercan'ın yaşadığı eve getirildi.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, burada yaptığı konuşmada, Kırıkkale Valiliği olarak Astsubay Üstçavuş İsmail Mercan ve ailesinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Vali Ali Kolat, Jandarma Alay Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Bahşılı Kaymakamı Elif Nur Bozkurt, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, Mercan'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.