Yenilmeden dünya 2.'si oldular

01 Aralık 2011 Perşembe 10:29
Yenilmeden dünya 2.'si oldular






 Finale kadar rakiplerini geçen Doğuş Spor, finalde rakibiyle yenişemeyince kura çekimine gidildi. Kura çekiminde ise şansı olmaya Doğuş Spor Kulübü, hiç kaybetmediği halde şampiyonada 2. oldular. Pendik Doğuş Kulübü, WKF Dünya Karate Federasyonu'nun İstanbul'da düzenlediği 2. Dünya Kulüpler Kupası Karate Şampiyonası'nda 2. olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Finale kadar güçlü rakiplerini bir bir deviren Doğuş Spor Karatecileri, 1. turu bay geçerken; 2. turda GASKİ'yi 2-0, 3. turda Özbek Takımını 2-0 ve 4. turda İspanyol ekibini 2-0 yendi. Grubu lider bitiren Doğuş Spor Kulübü finalde diğer gruptan lider çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kulübü'yle eşleşti. Nefes kesen final mücadelesinin ilk maçında Meltem Hocaoğlu rakibiyle 2-2; 2. maçta Tuğba Tek 3-3 berabere kalınca son maçta heyecan doruk noktasına ulaştı. Son maçta da Ece Yaşar rakibiyle 2-2 berabere kalınca maç berabere bitti. Berabere tamamlanan maçlarda üstün tarafı belirlemek için ekstra bir maç daha oynandı.

EKSTRA MAÇ DA BERABERE BİTTİ
Meltem Hocaoğlu'nın dövüştüğü ekstra maçın normal süresi 2-2; uzatmada da 1-1 berabere bitince sonuç hakem kararına kaldı. Hakem kararlarında da 2 hakem Doğış Spor Kulübü'ne; 2 hakem de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kulübü'ne puan verince sonuç kuraya kaldı. Kurada ise şans Doğuş Spor Kulübü'nden yana değildi. Böylelikle Doğuş Spor Kulübü şampiyonada Dünya 2.si oldu. Pendik'i başarılara alıştıran Doğuş Spor Kulübü Hocası Ercan İnce, kısıtlı imkanlarımızla bu başarıları yaşatan sporcuları kutladığını ve hem ilçemize hem de ülkemize uluslar arası birçok başarı getireceğini ifade etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.