Yıldırım Demirören: Şüpheli değilim bilgime başvuruldu

22 Ağustos 2011 Pazartesi 12:13
Yıldırım Demirören: Şüpheli değilim bilgime başvuruldu






Futbolda şike soruşturması kapsamında Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ifade verdi. Demirören, bilgisine başvurulmak üzere çağrıldığını söyledi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, şike soruşturmasında ifade vermek için Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Demirören, Savcı Mehmet Berk'e ifade verdi. Yaklaşık 1 saat adliyede kalan Demirören, adliye çıkışında kısa bir açıklama yaptı. Demirören, "Öncelikle sayın savcıma nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum. Avukatımın dediği gibi sadece bilgim alındı. Hayırlısı." dedi. Basın mensuplarının "Adalı olayıyla ilgili mi?" sorusuna Demirören, "Genel Türk futboluyla ilgili" yanıtını verdi.
Avukatı Cemalettin Mutlu da "Bilgisine başvuruldu. Sadece bu kadar. Bilgi sahibi olarak ifade verdi. Bakın arkadaşlar ayrımı iyi yapın. Müşteki değil, şüpheli değil, sadece bilgi sahibi" dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.