Yozgat'ta 12 çift, 12.12.2012'de evlendi

12 Aralık 2012 Çarşamba 15:39
Yozgat'ta 12 çift, 12.12.2012'de evlendi






YOZGAT (CİHAN)- Yozgat´ta evlenmek isteyen 12 çift nikah tarihlerini anlamlı kılmak için 12.12.2012 saat 12.00´de nikahını kıydırarak bu özel günü tercih etti.

Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Düğün ve Nikah Salonu'nda düzenlenen 12 çiftin nikahını Belediye Başkanı Yusuf Başer kıydı. Evlilik tarihlerini bu özel gün için ayarların mutlu çiftleri aileleri de yalnız bırakmadı. 100 yılda bir denk gelen bu özel gün için Yozgat Belediyesi'ne başvuran 12 çiftten biri olan Dilek Bal ve Gökhan Gökgül, Sibel İbiş ve Mesut Özoğlu, Rabia Kılıç ve Salih Davut Akça Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Düğün ve Nikah Salonu'nda kıyılan nikahla hayatlarını birleştirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Başer tarafından kıyılan nikahta genç çiftler hayatlarını birleştirirken aileleri ve yakınları da yalnız bırakmadı. Nikah sonrası gazetecilere açıklama yapan çiftler bu özel günü eşleri ile birlikte planladıklarını belirterek, Bugünün özel olması dolayısıyla birlikte karar verdik. Nikah günümüzün özel olmasını ve bu tarihin unutulmayacağı için bugün için nikahımızın kıyılmasını istedik. ifadelerini kullandı. Genç çiftlerin aileleri de çok mutlu olduklarını ifade ederek çiftlere ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı Yusuf Başer, 12.12.2012 tarihinde saat 12.00´de 12 çiftin nikahını kıydıklarını söyledi. Başkan Başer, Öncelikle genç çiftlerimize bir ömür boyu bir yastıkta sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum. Bugün özel bir gün olduğu için genç çiftlerimiz bugünde nikahlarının kıyılmasını tercih etmişler. Aslında müracaatlar daha fazlaydı fakat evlendirme memurumuz çitlerin nikahının daha rahat kıyılması için 12 çiftimize bugün için randevu vermiş. Bizlerde bu mutlu günde çiftlerimizle birlikte onların mutluluğunu paylaştık. Ben tekrar çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. diye konuştu. Kıyılan nikahın ardından genç çiftler aileleri ve yakınları ile bol bol fotoğraf çektirdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.