YPG mevzileri gece yarısı yeniden vuruldu

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'deki Türkmenlere saldıran terör örgütü YPG'nin mevzilerini ağır topçu ateşi altına aldı.

14 Şubat 2016 Pazar 01:44
YPG mevzileri gece yarısı yeniden vuruldu






PYD mevzileri gece yarısı yeniden vuruldu

Türkiye Suriye Son durum, Ne Rusya, ne Suriye ne de Amerika Birleşik Devletleri'nin uyarısı Ankara tarafından dikkate alınmadı. Amerikan Dışişleri Bakanlığı sözcüsü John Kirby'nin 'YPG'ye yönelik bombardımanı durdurun' çağrısının üzerinden 3 saat geçmeden TSK, Azez'i kuşatan YPG'li teröristlere yönelik ikinci dalga atışlara başladı. 

Fırtına obüsleri nereyi vurdu

Fırtına obüsleri YPG mevzileri gece yarası saatler 00.00'ı gösterirken yeniden başladı.  Suriye'nin Azez kasabasındaki YPG üslerini vuran Fırtına obüsleri, 4'lü seri atışa geçti.
Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'deki YPG mevzilerini bombalamaya başlamıştı. Türkiyesınırının hemen karşısındaki Suriye'nin Azez kasabasını kuşatan ve burada konuşlanan PYD'nin silahlı kanadı YPG'nin mevzilerin Fırtına obüsleri tarafından vurulmuştu.

Gece 00.00 sularında Türkiye yeniden harekete geçti. Obüsler seri atış posizyonunda 4'lü ateşlemeyle YPG hedefleri imha ediyor.

Yerel kaynaklara göre 6 atış daha yapıldığı öğrenildi. Türk topçusunun hedefinde yer alan YPG ve Rus medyası, saldırıda sivillerin vurulduğunu iddia etmişti..
Son Güncelleme: 14.02.2016 01:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.