Yunan askerinden Türk kanı içme yemini

Yunan ordusu içindeki Türk ve islam düşmanlığı 'Kan içme' yeminlerine kadar gidiyor. Yunan piyadelerinin yemin töreni..

08 Ağustos 2014 Cuma 20:11
Yunan askerinden Türk kanı içme yemini






Yunan askerinden Türk kanı içme yemini

Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesiminde askerlerin 'Türk kanı içme' yemininin hala sürdüğü ortaya çıktı. Barış harekatı sonrası Kıbrıs Rum Milli Muhafız Ordusu'nda papazlar eşliğinde 'Türk kanı içme' yemini yıllardır sürerken, benzer törenlerin de Yunan ordusu içinde sık sık tekrarlandığı biliniyor. Bugün Kosava Devlet Televizyonu kanalında yayınlanan bir görüntüde ise Yunan piyade eğitim birliğindeki acemilere 'Türk kanı içme' marşı tekrarlatılıyor. Bir bölük Yunan askerini söyletilen marşın içinde Kosavalı'ların ve Arnavutların da kanını içeceğiz sözleri izleyenleri dehşete düşürüyor.

Kosova, devlet televizyonu KTV 'bir grup Yunan askeri' olduğunu duyurduğu bir grubun, üzerlerinde asker üniforması ile söyledikleri nefret dolu marşı yayınladı.

Televizyon, 50'ye yakın Yunan askerin 'Dağlarda ekmek yerine Kosovalıların, Arnavutların ve Türklerin kanını içeceğiz' marşı okuduklarını vurguladı. Haberde, Yunan Komando Birlikleri askerlerinin marşlarında 'Ayasofya yeniden Yunanların olacak, Kıbrıs ve Makedonya Yunanlarındır' denildiği belirtildi. Televizyon görüntülerin ne zaman çekildiği araştırılırken, Kosova ve Arnavutluk'ta da büyük tepkiye neden oldu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.