Zırhlı polis aracını öpen vatandaş herkesi şaşırttı

Bombalı saldırılardan, PKK baskısından bunalan bir vatandaş meydanda nöbeti sırasında bir vatandaşın duygu dolu tepkisine tanık oldu.

19 Ekim 2015 Pazartesi 15:00
Zırhlı polis aracını öpen vatandaş herkesi şaşırttı






Zırhlı polis aracını öpen vatandaş herkesi şaşırttı
Terör, kanlı saldırılar, bombalı tuzaklar; Acı dolu haberlerin peş peşe geldiği güneydoğuda vatandaş terör örgütüne patlama noktasına geldi. Huzur ve güven ortamını tekrar sağlamak için canı pahasına görev yapan polis ekipleri dün hiç beklemedikleri bir tepki ile karşılaştı. Saldırılardan, PKK baskısından bunalan bir vatandaş meydanda nöbeti sırasında bir vatandaşın duygu dolu tepkisine tanık oldu. 
Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi’nde, bir vatandaşın özel hareket polislerinin içinde bulunduğu zırhlı aracı öpmesi kameralara yansıdı.
Viranşehir’in en işlek noktası olan Cumhuriyet Meydanı’nda, zırhlı araçla güvenlik önlemi alan özel hareket polisi, ilginç bir olayla karşılaştı.
Eşi ve çocukları olduğu sanılan ailesiyle yoldan geçen bir kişi, önlem alan polislerin bulunduğu ’akrep’ adı verilen zırhlı aracın yanına geldi.

Zırhlı aracın ön bölümünü öpen vatandaş daha sonra meydandan ayrıldı. Polisleri sevindiren vatandaşın kaputu öpmesi ise zırhlı araçtaki kamerayla görüntülendi.


Son Güncelleme: 19.10.2015 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.