Zonguldak'ta hayat durma noktasına geldi.!

Aşırı yağış nedeni ile Zonguldak'ta hayat resmen durdu.Zemin katta oturanlar isyan etti.

20 Temmuz 2014 Pazar 22:23
Zonguldak'ta hayat durma noktasına geldi.!






Zonguldak’ta sabah saatlerinde yağdıktan sonra duran şiddetli yağmur, ikinci kez hayatı felç etti. Yayla Mahallesi’ndeki karayolu sele teslim olurken, Fener semtinde de bir araç doğalgaz çukuruna düştü.

 

Belediye yetkilileri 08.00 itibariyle başlayan yağış sonrası vatandaşları sık sık uyardı. Gazipaşa Caddesi ikinci kez sele teslim oldu. Karayolu taştı, sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı sürücüler araçlarını sudan kurtarmaya çalıştı.

İncivez Mahallesi’nde de apartmanların girişlerini su bastı. Kozlu Belediyesi İtfaiye ekipleri araçlarla suları boşaltma çalışması yaptı. İncivez Mezarlığı’nın bulunduğu karayolunu su bastı. Araçlar suların çekilmesini bekledi.

Fener Semtinde bir otomobil doğalgaz çalışmasının yapıldığı çukura düştü. Lastiği çukura giren otomobil, çekici sayesinde bulunduğu yerden çıkartıldı. Öte yandan, Meteoroloji yetkilileri geceden bu yana metrekareye 64 kilogram yağışın düştüğünü ifade etti.  


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.