5. kattan yanarak düşen genç feci şekilde can verdi

5 katlı bir binanın çatısına çıkan Faruk Tonak adlı 25 yaşındaki genç burada elbisesi tutuştu. Kıyafetiyle birlikte paniğe kapılan talihsiz adam kaldırıma düştü.

23 Şubat 2016 Salı 18:54
5. kattan yanarak düşen genç feci şekilde can verdi






5. kattan yanarak düşen genç feci şekilde can verdi

Çatının üzerinde kıyafetleri alev alan genç yanarak yerek çakıldı. Faruk Tonak adlı genç kaldırımda can verdi. Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde, binanın çatısında üzerindeki kıyafetleri alev alan 25 yaşındaki Faruk Tonak, 5'inci kattan kendini attı. Ağır yaralanan Tonak, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Bugün akşam saatlerinde Çaylı Caddesi'ndeki 6 katlı binanın çatı katına çıkan Faruk Tonak'ın, bir süre sonra üzerindeki kıyafetler alev aldı. Çatıda ne iş yaptığı belirlenemeyen Tonak, alevler içinde merdivenden inmeye çalıştı ve 5'inci kata geldiğinde kendini pencereden attı.

Elinde İngiliz anahtarıyla beton zemine çakılan Tonak'a ilk müdahaleyi çevredekiler ve polis yaptı. Çağrılan ambulansla Dörtyol Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tonak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Faruk Tonak'ın çatıda ne iş yaptığı ve nasıl alev aldığı henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 23.02.2016 19:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.