Adana'da MHP'li Meclis Üyesi'ne 2. kez silahlı saldırı

Çukurova Belediyesi MHP'li meclis üyesi İsmail Hakkı Gözübatık 2. kez silahlı saldırıya uğradı. Daha önce belediye binasının kurşunlandığı, CHP'li meclis üyesinin bile saldırıya uğradığı Çukurova'da polis saldırganın peşine düştü

27 Mayıs 2016 Cuma 21:50
Adana'da MHP'li Meclis Üyesi'ne 2. kez silahlı saldırı






Adana'da MHP'li Meclis Üyesi Gözübatık'a 2. kez silahlı saldırı


Adana Çukurova Belediyesi'nde neler oluyor. Daha önce belediye binası önünde silahların patladığı, meclis üyelerinin sık sık saldırıya uğradığı Çukurova Belediyesi bu kez MHP'li Meclis üyesi İsmail Hakkı Gözübatık'a 2. kez silahlı saldırı haberiyle sarsıldı.

OLAYLAR DİNMİYOR

Adana'nın merkez Çukurova Belediyesi'nin MHP'li meclis üyesi İsmail Hakkı Gözübatık, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Gözübatık'a geçen ocak ayında da 3 el ateş edilmiş, ancak yara almadan kurtulmuştu.

KENDİNE ATEŞ EDEN KİŞİNİN ADINI VERDİ

Beyazevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 01 BIS 01 plakalı otomobildeki meclis üyesi İsmail Hakkı Gözübatık'a tabancayla ateş açıldı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Gözabatık, Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun bakıma alınan İsmail Hakkı Gözübatık, kendisine ateş eden kişinin Erdal S. olduğunu söyledi.

 
Polis olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 5 Ocak'ta da Çukurova Belediyesi binası önünde 3 el ateş açıldı, saldırının o sırada binadan çıkan İsmail Hakkı Gözübatık'a yönelik olduğu ileri sürülmüştü. MHP'li meclis üyesini korkutmak için havaya 3 el ateş eden şüpheli ise bulunamamıştı.

CHP'Lİ MECLİS ÜYESİNİ DE HEDEF ALDILAR
 
Çukurova Belediyesi önünde 2 Haziran 2015'de şüpheli simitçi Murat Sertbaş, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi ve İmar Komisyonu üyesi de olan CHP'li meclis üyesi Mehmet Esendemir'i tabancayla bacaklarından vurmuştu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.