Adana'da vahşet; Kedinin başını keserek öldürdüler

Hayvanlara yönelik vahşi saldırıda sınır tanımayan insan müsveddeleri Adana'da yeni bir katliama imza attı. Küçük bir kedi başı kesilmiş olarak bulundu.

17 Haziran 2018 Pazar 11:02
Adana'da vahşet; Kedinin başını keserek öldürdüler






Adana'da vahşet; Kedinin başını keserek öldürdüler

Türkiye hayvanlara yönelik vahşi saldırıların yaşandığı ülke haline geldi. Sakarya'da bir köpek yavrusunun ayaklarının vahşice kesilerek ölüme terk edilmesinin ardından iğrenç haber bu kez Adana'dan geldi.

İnsan müsveddesi magandaların hayvanlara yönelik saldırıları dinmek bilmiyor. Sakarya'da bacakları kesildikten sonra ölen yavru köpekle ilgili çok yönlü soruşturma sürürken, Adana'dan yeni bir vahşet haberi geldi. Adanalı'ların bayramlaşmak için yakınlarını ziyaret ettiği bir sırada Adnan Menderes Bulvarı, Piknik Alanı'nda keskin bir gereçle başı kesilerek öldürülen bir siyah kedi bulundu

ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Adana'da ormanlık alanda başı kesilmiş bir kedi bulundu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler hayvanseverlerin büyük tepkisini çekti.

Edinilen ilk bilgilere göre, Sakarya'da bacakları kesildikten sonra ölen yavru köpekle ilgili çok yönlü soruşturma sürürken, Adana'da bir vahşet daha ortaya çıktı. Bayramın ikinci günü Adnan Menderes Bulvarı, Piknik Alanı'nda keskin bir gereçle başı kesilerek öldürülen bir siyah kedi bulundu. Vahşice öldürülen kedinin öldürüldükten sonra yanında bulunan siyah poşetle buraya getirilip atıldığı tahmin ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
Adana
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.