Adana sapığını mahalleli yarı çıplak yakaladı, linç etmeye kalktı

Henüz 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunan sapık, mahalleli tarafından yarı çıplak halde yakalandı. Çocuğu kurtaran vatandaşlar sapığı elinden kaçırdı.

12 Şubat 2018 Pazartesi 01:03
Adana sapığını mahalleli yarı çıplak yakaladı, linç etmeye kalktı






Adana sapığını mahalleli yarı çıplak yakaladı, linç etmeye kalktı

Adana Yüreğir ilçesinde 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen zanlıyı yakalayan vatandaşlar linç etmek istedi. Vatandaşların elinden yarı çıplak halde kaçan kaçan şüpheli, polis tarafından yakalandı. Mahalleli'nin elinden polis ekipleri zanlıyı güçlükle kurtardı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi'ndeki bir düğünde ismi belirtilmeyen 5 yaşındaki kız çocuğunun kaybolması üzerine yakınları küçük çocuğu aramaya başladı.

YARI ÇIPLAK YAKALANDI

Edinilen bilgilere göre; çocuk daha sonra Sedat K'nin (20) yanında bulunurken, vatandaşlar çocuğa cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettikleri şüpheliyi darbetti. Linç edilmemek için kaçan şüpheli, polis tarafından yarı çıplak halde yakalandı.


Bu sırada mahalle sakinlerinin zanlının babasının evine zarar vermemesi için de olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Üzerine çarşaf örtülerek Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı buradaki işlemlerinin ardından Köprübaşı Polis Merkezine götürüldü.


Buradaki işlemleri tamamlanan zanlı daha sonra sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Öte yandan, Levent Caddesi'nde toplanan bir grup da olaya tepki amacıyla protesto gösterisi düzenledi.

Son Güncelleme: 11.02.2018 22:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.