Adana'da 3 bin kişilik terör protestosu

Salih ÜÇTEPE- Akif ÖZDEMİR- Yusuf BAŞTUĞ/ADANA, () - ADANA'da Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciliği'nin öncülüğünde toplanan ve aralarında MHP ve Ülkü Ocakları üyelerinin de bulunduğu yaklaşık 3 bin kişi, terörü lanetledi. Dağlıca...

08 Eylül 2015 Salı 18:44
Adana'da 3 bin kişilik terör protestosu






Salih ÜÇTEPE- Akif ÖZDEMİR- Yusuf BAŞTUĞ/ADANA, () - ADANA'da Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciliği'nin öncülüğünde toplanan ve aralarında MHP ve Ülkü Ocakları üyelerinin de bulunduğu yaklaşık 3 bin kişi, terörü lanetledi.
Dağlıca ve Iğdır'dan gelen şehit haberleri üzerine Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciği'nin organizesinde 'Çukurova milli duruş birliği inisiyatif alıyor' sloganıyla toplanma çağrısı yapıldı. MHP ile Ülkü Ocakları'nın da arasında bulunduğu 59 sivil toplum kuruluşunun desteğiyle eski Orduevi kavşağında toplanan yaklaşık 3 bin kişi yürüyüşe geçti. Yakın noktada bulunan HDP İl ve ilçe teşkilatı önünde herhangi bir saldırıya karşı polis geniş güvenlik önlemi aldı. Türk bayrakları açan grup, sloganlar atarak Atatürk Caddesi ve Ziyapaşa Bulvarı'nda tur attıktan sonra Uğur Mumcu Meydanı'na yürüdü.

'Şehide Saygı ve Teröre Lanet' yürüyüşü sırasında terör örgütü PKK'yı lanetleyen sloganlar atan gruba çevredeki vatandaşlar da zaman zaman alkışlarla destek verdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.