Adana'da pos tefeciliği operasyonu: 7 gözaltı

ADANA, () - ADANA'da kredi kartlarına borç taksitlendirmesi yaparak haksız kazan sağlayanlara yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, değişik bankalara...

10 Eylül 2015 Perşembe 18:28
Adana'da pos tefeciliği operasyonu: 7 gözaltı






ADANA, () - ADANA'da kredi kartlarına borç taksitlendirmesi yaparak haksız kazan sağlayanlara yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, değişik bankalara ait pos makinelerini kullanarak kredi kartlarına taksitlendirme yapıp komisyon alındığını tespit etti. Çalışma başlatan ekipler, 28 Ağustos ile 9 Eylül tarihleri arasında 7 ayrı operasyon düzenledi.

Kuyumcu ve dış ticaret şirketi görünümündeki işyerlerinde yapılan aramalarda, farklı bankalardan, değişik kişiler adına düzenlenmiş 138 kredi kartı, 34 pos cihazı ele geçirildi. Kartları pos cihazından geçirip, satış yapılmış gibi göstermek amacıyla da farklı şirketler adına düzenlenmiş 64 fatura koçanı ile 5 değişik firmaya ait kaşe ele geçiren polis, 7 kişiyi gözaltına aldı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin olay ile ilgili soruşturması sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.