Adana'da şişe çevirme oyununda 15 yaşındaki kıza tecavüz

Adana'da Lise öğrencisi 15 yaşındaki R.Y. ile alkol alıp, şişe çevirme oyunu oynayarak cinsel ilişkiye giren 19 yaşındaki U.Ç.S. ile 21 yaşındaki kuzeni F.K., tutuklandı.

16 Şubat 2016 Salı 12:46
Adana'da şişe çevirme oyununda 15 yaşındaki kıza tecavüz






Adana'da şişe çevirme oyununda 15 yaşındaki kıza tecavüz

Adana'da sosyal paylaşım sitesinde tanıştıkları lise öğrencisi 15 yaşındaki R.Y. ile alkol alıp, şişe çevirme oyunu oynayarak cinsel ilişkiye giren 19 yaşındaki U.Ç.S. ile 21 yaşındaki kuzeni F.K., tutuklandı.

Güzelyalı Mahallesi'nde oturan R.Y., iddiaya göre sosyal paylaşım sitesinde U.C.Ş. ile tanışıp sevgili oldu. Geçen ay, U.Ç.S. beraberindeki kuzeni F.K. ile birlikte R.Y.'yi de alıp, Adnan Menderes Bulvarı'na gezmeye gitti.

Piknik alanına gelen arkadaşlar, birlikte alkol almaya başladı. Bir süre sonra alkolün de etkisiyle 'şişe çevirmece' olarak bilinen ve şişenin ağız kısmı kimi gösterirse o kişinin şişenin arkasının gösterdiği kişiye dediğini yaptırmak zorunda olduğu oyunu oynamaya başladı.

Şişenin ağız kısmı kendisine gelen U.C.Ş., küçük kızla cinsel ilişkiye girmek istedi. Kızın da kabul etmesiyle ağaçların arasında U.Ç.S. ile R.Y. cinsel ilişkiye girdi. F.K. de kızın çıplak fotoğraflarını çekti. Sosyal paylaşım sitesinden görüşmeyi sürdüren U.Ç.S. ile kuzeni F.K., daha sonraki gönlerde R.Y.'yi çıplak fotoğraflarıyla tehdit edip zorla cinsel ilişkiye girdi. Bir ay süren tacizler yüzünden bunalıma giren R.Y., durumu ailesine anlattı. Ailenin şikayeti üzerine U.Ç.S. ile F.K. gözaltına alındı.

R.Y.'nin yaşının 18 olduğunu söylediğini ileri süren U.Ç.S., "Kendi isteği ile birlikte olduk. Çıplak fotoğraflarını çekme veya şantaj yapma iddiaları doğru değil"dedi. Suçlamayı kabul etmeyen F.K. ise kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girmediğini söyledi.
Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı tutuklandı.

Son Güncelleme: 16.02.2016 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sedef 2018-02-13 13:44:07

15 yadinda kizin bunlarla isi nwymis..