Adana'da terör protesto edildi

Süleyman CÜZDAN/ADANA, () - ADANA'da yaklaşık 300 kişilik grup, yürüyüş yaparak artan terör olaylarını protesto etti. Hakkari'nin Yüksekova İlçesi kırsalında PKK'lı teröristler yola yerleştirdikleri patlayıcıları, Dağlıca Tabur...

07 Eylül 2015 Pazartesi 13:35
Adana'da terör protesto edildi






Süleyman CÜZDAN/ADANA, () - ADANA'da yaklaşık 300 kişilik grup, yürüyüş yaparak artan terör olaylarını protesto etti.
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi kırsalında PKK'lı teröristler yola yerleştirdikleri patlayıcıları, Dağlıca Tabur Komutanlığı'ndan operasyona gitmek üzere ayrılan askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında patlatması sonucu şehitlerin olduğunun açıklanması üzerine Adana'da sokağa dökülen bir grup, Uğur Mumcu Meydanı'nda bir araya geldi. Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda şehit olan polis memuru Mustafa Turanlı'nın de toprağa verildiği sıralarda sloganlar atarak yürüyüşe geçen grup, Atatürk Caddesi'nden şehir merkezine gitti. Yol boyunca İstiklal Marşı okuyup, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları atan grup, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanlığı önüne kadar geldi. Sloganlar atan grup, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı önünde bekleyen otobüslerle şehit Mustafa Turanlı'nın cenaze törenine katıldı.
Öte yandan, Adana'daki şehir içi taşımacılığı yapan otobüs ve minibüslere de Türk Bayrağı asıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.