Adana'daki korsan gösterilende 5 kişi bacaklarından vuruldu

ADANA'da korsan gösteriler yapıp, polise silah, molotof kokteyl ve el yapımı patlayıcılarla saldıran PKK/KCK terör örgütü yandaşı 5 kişinin polis tarafından bacaklarından vurularak yakalandı.

24 Ağustos 2015 Pazartesi 01:13
Adana'daki korsan gösterilende 5 kişi bacaklarından vuruldu






Adana'daki korsan gösterilende 5 kişi bacaklarından vuruldu



Son dakika Adana, Adana olaylar, ADANA'da korsan gösteriler yapıp, polise silah, molotof kokteyl ve el yapımı patlayıcılarla saldıran PKK/KCK terör örgütü yandaşı 5 kişinin polis tarafından bacaklarından vurularak yakalandığı belirtildi.

Merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Dağlıoğlu, Denizli ve Şakirpaşa mahallelerinde PKK/KCK terör örgütü yandaşları, korsan gösteri yaptı. Uyarılara rağmen polise el yapımı patlayıcı, molotof kokteyl ve pompalı av tüfeği ile saldıran göstericilerden 5'i, polisin açtığı ateş sonucu ayaklarından vurularak yakalandı. Yaralı göstericiler polis nezaretinde hastanelerde tedaviye alındı. Olaylar sırasında, tedaviye alınan 5 kişi ile birlikte toplam 15 kişinin gözaltına alındığı ve çok sayıda malzemelinin de ele geçirildiği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
süleyman 2015-08-24 02:08:06

eline sağlık kardeşim kafalarına da sıksan dert etme. yetti artık. her fırsatta böylesine azgınlık için insanın yaşadığı ülkeye düşman olması gerekiyor. ruh hastası oldu çıktı millet. sizin peşinize düşmek için salak aptal olmak gerekir. bir yandan tayyip bir yandan siz mafettiniz lan bu ülkeyi