Alkollü kamyon sürücüsü dehşet saçtı

Polis denetiminden kaçan alkollü hafriyat kamyonu sürücüsü cok sayıda araca çarpa çarpa ilerledi, 2 polis memuru ağır yaralandı.

20 Ekim 2023 Cuma 11:52
Alkollü kamyon sürücüsü dehşet saçtı






Alkollü kamyon sürücüsü dehşet saçtı


Alkollü kamyon sürücüsünün neden Kurtköy Ataşehir arasında terör havası estirdi. Çok sayıda araca çarpan maganda sürücü iki polis memurunu da ağır yaraladı.

İstanbul Anadolu Yakası’nda polisin "dur" ihtarına uymayan hafriyat kamyonu Kurtköy’den Ataşehir’e kadar birçok araca çarparak ilerledi. Kamyon, ekiplerce yakalanırken birçok araç hasar gördü, kamyon şoförünün yaşattığı faciada 2 polis ağır yaralanırken, birçok vatandaş da hafif şekilde yaralandı.

Dün gece yarısı 02.30 sıralarında İstanbul Anadolu Yakası’nda iddiaya göre Sancaktepe’de alkollü bir şahıs hafriyat kamyonunu çalarak saatte 150 km hızla ilerledi.

Kamyonla tehlikeli bir şekilde ilerlendiğini fark eden polis ekipleri hafriyat kamyonunun şoförünü yakalamak için takip etmeye başladı. Sürücü, takip edildiğini fark edince önce Pendik sahile girdi.

Hızını daha da artıran kamyon şoförü önüne gelen birçok aracı ezerek kaçmaya devam etti. Kamyon sivil araçlara, ticari taksilere ve 2 farklı ilçede bulunan polis ekiplerinin araçlarına çarptı.

2 POLİS MEMURU AĞIR YARALANDI

Kazada polis ekiplerinden 2 memur ağır yaralanarak ambulansla hastaneye götürüldü. Sivil araçlara ve birden fazla ticari taksiye de çarpan alkollü şoför birçok kişinin yaralanmasına neden oldu. Çaldığı kamyon ile kaçmaya devam eden alkollü kamyon şoförü Ataşehir ilçesinde polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla yakalandı.

"ARAÇ ÇOK HIZLIYDI GÖREMEDİK"

Kamyonun çarptığı ticari taksinin şoförü Serkan A., "Aracımız seyir halindeyken yolcu da vardı. Hafriyat kamyonu aracımıza çarptı. Yaralımız var. Araç çok hızlıydı göremedik" dedi.

Yol çalışması yapan belediye işçisi, "Biz çalışma esnasında iki aracın arasından geçti. İki araca da vurdu gitti. Çok hızlıydı" dedi.

Anahtar Kelimeler:
AlkollüKamyon Sürücüsü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.