Amasya'da fuhuş operasyonu: Frengi alarmı

Merzifon'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan bir kadında frengi hastalığına rastlandı. Aralarında memur ve esnafında bulunduğu çok sayıda kişi ise sorgulanıyor.

19 Mart 2019 Salı 06:16
Amasya'da fuhuş operasyonu: Frengi alarmı






Amasya'da fuhuş operasyonu: Frengi alarmı


Amasya polisi tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda yabancı uyruklu kadında frengi olduğu ortaya çıktı. 7 hayat kadını çok sayıda gözaltı var. Gözaltına alınanlar arasında kamu görevlisi ile esnaflarında bulunduğu bildiriliyor. 

Amasya'nın Merzifon ilçesinde 'Misafir' adı verilen fuhuş operasyonunda, 7 yabancı uyruklu kadın ile aralarında memur ve esnafın da bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ile Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, 'Misafir' adı verilen operasyonda 11 farklı adrese eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda, 7 yabancı uyruklu kadın ile aralarında memur ve esnafın da yer aldığı 12 kişi gözaltına alındı. Türkiye'ye yasa dışı yollardan girdiği belirlenen Azerbaycan, Kırgızistan, Gürcistan ve Özbekistan uyruklu kadınlar, sağlık kontrolü için Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kontrollerde, bir kadında cinsel yolla bulaşan 'frengi' hastalığı tespit edildi. Şüphelilerin sorgularının sürdüğü belirtildi.
 

Anahtar Kelimeler:
AmasyaMerzifonFuhuşFrengi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.