Anamur'da parkta silahlı saldırı, genç kız öldü

22 Mayıs 2016 Pazar 21:30
Anamur'da parkta silahlı saldırı, genç kız öldü






Anamur'da parkta silahlı saldırı, genç kız öldü

Mersin'in Anamur İlçesi'nde sabaha karşı parkta silahlı saldırıya uğrayan Serkan Ağırtmış hayatını kaybederken yanında bulunan Rabia Kılıç adlı genç kadının ağır yaralandığı bildiriliyor.

GAZİNOLARDA KONSOMATRİSLİK YAPIYORDU


Anamur Rauf Denktaş Parkı içinde kafalarına kurşun sıkılan Rabia Kılıç ile Serkan Ağrıtmış'a saldıralanların kimliği henüz bilinmiyor. Saldırının üzerinden geçen 10 saat sonra kimliği belirlenen Rabi Kılıç'ın ise ilçedeki gazinolarda konsomatrislik yaptığı belirlendi.

PARKTA YÜRÜYÜŞ SIRASINDA İNFAZ


Serkan Ağırtmış ile 23 yaşındaki Rabia Kılıç'ın parkta yürürlerken silahlı başlarına yakın mesafeden kurşun sıkıldığı bildiriliyor.

Bugün sabaha karşı meydana gelen olayda, Rauf Denktaş Parkı'nda gezen Serkan Ağırtmış ile kız arkadaşı, Rabia Kılıç'ın  kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Başlarından vurulan gençlerden Ağırtmış olay yerinde yaşamını yitirirken, kız arkadaşı ağır yaralandı. Anamur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve üzerinden kimlik çıkmayan genç kızın durumun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

YARALI GENÇ KIZIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Parktaki silahlı saldırıda öldürülen Serkan Ağırtmış'ın aynı saldırıda ağır yaralanan kız arkadaşının Rabia Kılıç olduğu belirlendi. 23 yaşındaki Kılıç'ın Anamur'daki gazinolarda konsomatrislik yaptığı iddia edildi. Hastanede tedavisi devam eden genç kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.