Ankara'da fuhuş çetesi lideri kaçmak isterken yakalandı

Ankara ve çevresinde, yurt dışından gelen kadınlara iş bulma vaadiyle tuzak kurarak fuhuşa zorladığı iddia edilen çetenin lideri yurt dışına kaçmak isterken yakalandı.

12 Temmuz 2023 Çarşamba 17:42
Ankara'da fuhuş çetesi lideri kaçmak isterken yakalandı







Ankara'da fuhuş çetesi lideri kaçmak isterken yakalandı



Yurt dışından Türkiye'ye gelen kadınlara iş bulma vaadiyle tuzak kuran fuhuş çetesi kurucuları polis tarafından yakalandı. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, iş bulma vaadiyle kandırdıkları yabancı uyruklu kadınları fuhuşa zorlayan çeteyi deşifre etti.

SENET İMZALATIP, TEHDİT ETTİLER

Edinilen bilgiye göre; Bilal B.'nin (40) lideri olduğu çetede, eşi Azra B. (22) ve eniştesi Mahmut A.'nın (52), pasaportlarını ellerinden aldıkları mağdurları, senet imzalatıp, tehditle fuhuşa zorladığı saptandı. Kadınların fotoğrafları ile katalog oluşturan şüphelilerin, internet üzerinden anlaştıkları müşterilere kadınları gönderdiği, istemeyen kadınları da darbettiği tespit edildi. 

16 SUÇ KAYDI VAR!

Şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda, 3 şüpheli gözaltına alındı. "Fuhuşa teşfik, aracılık ve zorlama" olmak üzere 16 suç kaydı bulunan Bilal B.'nin eski suçlarından hapis kararlarının onanacağını öğrenmesi üzerine Gürcistan üzerinden Azerbaycan'a kaçmak için çalışma yaptığı öğrenildi. 15 yabancı uyruklu kadın, çetenin elinden kurtarıldı.

Anahtar Kelimeler:
Fuhuş çetesiAnkara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.