Ankara Etimesgut'ta binanın giriş katında göçük, 3 ölü var

Başkent Ankara'da meydana gelen feci iş kazasında üç işçi hayatını kaybetti. Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, bir binanın giriş katında yapılan asma kat çalışması sırasında meydana gelen kazayla ilgili soruşturma açıldı.

07 Temmuz 2018 Cumartesi 23:55
Ankara Etimesgut'ta binanın giriş katında göçük, 3 ölü var







Ankara Etimesgut'ta binanın giriş katında göçük, 3 ölü var


Başkent Etimesgut'ta bir binanın giriş katında meydana gelen göçük 3 işçinin canına mal oldu. Göçük altında kalan işçilerden biri ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ankara’da bir binanın giriş katında meydana gelen çökme sonucu, üç işçi hayatını kaybetti, bir işçi yaralandı. Ankara Valiliği de olayla ilgili açıklama yaptı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığı belirtildi...

Başkent’te meydana gelen feci iş kazasında üç işçi yaşamını yitirdi. Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, kaza Etimesgut ilçesi Şehit Celal İşlen Caddesi’nde bugün saat 16.00 sularında meydana geldi. Bir binanın giriş katında yapılan asma kat çalışması sırasında, çelik üzerine atılan ıslak betonun ağırlık yapması sonucu çökme meydana geldi.

Valiliğin açıklamasına göre çökme esnasında ilk belirlemelere göre 4 işçi enkaz altında kaldı. Kurtarma çalışmaları sonucunda 3 işçinin cesedi enkaz altından çıkarılırken, 1 işçi de yaralı olarak kurtarıldı. Konu ile ilgili adli ve idare soruşturma başlatıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ


Ankara Valiliği de olayla ilgili açıklama yaptı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"Etimesgut İlçesi Şehit Celal İşen Caddesi ile 1467 Sokağın kesişiminde bulunan binanın giriş katında yapılan asma kat çalışması sırasında, çelik üzerine atılan ıslak betonun ağırlık yapması sonucunda çökme meydana gelmiştir. Çökme esnasında ilk belirlemelere göre 4 işçi enkaz altında kalmıştır. Kurtarma çalışmaları sonucunda 3 işçinin cesedi enkaz altından çıkarılmış ve 1 işçi de yaralı olarak kurtarılmıştır. Konu ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır."
 

Anahtar Kelimeler:
AnkaraEtimesgut
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.