Antalya'da aile boyu infaz | Lüks villada 4 kişi öldürüldü

Antalya Güzeloba'da gece yarısına doğru lüks bir villa içinde aynı aileden 4 kişinin tüfekle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

16 Mart 2021 Salı 01:09
Antalya'da aile boyu infaz | Lüks villada 4 kişi öldürüldü






Antalya'da aile boyu infaz | Lüks villada 4 kişi öldürüldü


Antalya'da bir aile içi tartışma toplu infaza dönüştü. Muratpaşa Güzeloba'da Sefakent Yağmur Sitesi'nde bulunan 3 katlı villada kendilerinden haber alınamayan aile üyeleri tüfekle öldürülmüş halde bulundu. 

Antalya'da bir ailenin 4 üyesi evde silahla vurulmuş hale ölü bulundu. İlk belirlemelere göre ailenin erkek çocuğunun anne ve babası ile kız kardeşini tüfekle öldürdükten sonra intihar ettiği üzerinde duruluyor.

Edinilen ilk bilgilere göre korkunç olay gece yarısına doğru saat 22.00 sıralarında, Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi 2386 sokakta yer alan bir sitedeki tripleks binada meydana geldi. 

Yakınlarından haber alamayanların ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapının açılmasının ardından içeri girdiklerinde, henüz kimlikleri açıklanmayan aynı aileden 4 kişinin silahla vurulmuş halde cesediyle karşılaştı. 

Polisin ilk belirlemesine göre ailenin erkek çocuğunun anne ve babası ile kız kardeşini tüfekle öldürdükten sonra intihar ettiği üzerinde duruluyor. soruşturma sürdürülüyor.   

Son Güncelleme: 16.03.2021 22:35
Anahtar Kelimeler:
AntalyaVillada Infaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.