Antalya'da satanist dehşeti; 13 kediyi kim öldürdü?

Antalya'da 13 kedinin öldürülmesinin ardından vatandaşların tepkisi sürüyor. Satanistlerin kedileri öldürdüğünü ileri süren vatandaşlar güvenlik güçlerini duruma el koymasını istiyor.

27 Kasım 2016 Pazar 05:08
Antalya'da satanist dehşeti; 13 kediyi kim öldürdü?






Antalya'da satanist dehşeti; 13 kediyi kim öldürdü?

Antalya'da peş peşe öldürülen kediler için hayvanseverler ayaklardı. Şehir merkezinde son 2 ayda 13 kedi öldürülmesine vatandaşların tepkisi sert oldu. Bu arada Düdenpark'taki boş yapının duvarlarındaki çizimler dikkat çekti

KEDİ KATİLLERİ HALA BULUNAMADI

Antalya, Düdenpark’ta son 2 ayda öldürülen kedi sayısı 13’e çıktı. Katiller hâlâ bulunamadı.
Uyuşturucu kullananların kedileri öldürdüğü iddia edilirken, parktaki bir yapının duvarındaki çizimler, ölümlerde satanizm şüphesini akla getirdi.

DÜDENPARK'TA ÖLDÜRÜLÜYOR

Antalya Muratpaşa İlçesi Düdenpark’ta, Manavgat İlçesi Kavaklı Mahallesi’nde son 2 ay içerisinde 13 kedinin ölü bulunmasına yönelik polisin yaptığı araştırma sürüyor. Muratpaşa İlçesi’ndeki Düdenpark’ta ölü bulunan kedileri, geceleri parkta uyuşturucu kullanan kişilerin öldürmüş olabileceği iddia edildi.

Parkın içinde bulunan atıl durumdaki bir yapının duvarlarındaki çizimler ise kedileri satanistlerin öldürmüş olabileceğini akıllara getirdi. Eskiden restoran olarak kullanılan yapının duvarlarında satanizmin sembollerinden; üçgen ve tek göz çizimleri bulunuyor.
Bir kolonda ise kan akan bir kurukafa çizimi dikkat çekiyor. Yapının içinde ateş yakılması, ölü bulunan bazı kedilerin de yakılması kedileri satanistlerin öldürdüğü iddiasını güçlendiriyor.

VATANDAŞLAR NÖBET TUTTU

Parka madde bağımlılarının geldiğini belirten esnaf Mustafa Sağıroğlu, “Kedileri öldürenlerin madde bağımlıları olduğunu düşünüyoruz. Çünkü içki içip uyuşturucu kullanıyorlar.

Öldürülen bir kedinin yanında bira şişesi bulunmuştu. Çocuklarımla birlikte 15 gün boyunca gece parkta nöbet tuttuk ama kedileri öldürenleri bulamadık. Olayın basında yer almasının ardından ölü kedi bulunmadı” dedi.

Parkta görevli belediye çalışanı Hüseyin Yiğit de, parkta görevli bazı arkadaşların kedilerin kurbağa yakalamak isterken gölete atladığını gördüğünü belirterek, “Gölete düşüp ölmüş olabilirler.
Zaten ölü bulunan kedilerden bazıları gölette bulundu. 6 yıldır burada görevliyim, kedilere kötü davranan veya köpeklere taş atan kimseyi görmedim” diye konuştu.
Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık, polisin soruşturmasının sürdüğünü ve parmak izi çalışması yaptığını söyledi. KAYNAK: HABERTÜRK

 
Son Güncelleme: 27.11.2016 05:10
Anahtar Kelimeler:
SatanistlerAntalya Kedi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.