Araç içinde alacak verecek cinayeti | 2 ölü var

Aralarında icra davası olan iki kişinin aynı araçta buluşması cinayetle sonuçlandı. Silahlı saldırıda avukat Erdal Çam ile Özcan Çavdar can verdi

21 Eylül 2023 Perşembe 22:59
Araç içinde alacak verecek cinayeti | 2 ölü var







Araç içinde alacak verecek cinayeti | 2 ölü var


Muğla’nın Bodrum ilçesinde, aralarında dava nedeniyle anlaşmazlık bulunan Galip Ö., aynı araçta tartıştığı Avukat Erdal Çam ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar’ı tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından Galip Ö. jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.


Olay, saat 17.30 sıralarında Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında icra davası nedeniyle anlaşmazlık bulunan Galip Ö., avukat Mehmet Erdal Çam ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar ile hafif ticari araçta bir araya geldi.

Yaşanan anlaşmazlık nedeniyle tartışmanın büyümesi üzerine arka koltukta oturan Galip Ö. yanında getirdiği tabancayla avukat Çam ve Çavdar’ın başına ateş etti. Galip Ö. olayın ardından bölgeden uzaklaştı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde başından ağır şekilde yaralanan Çavdar ve Çam’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarma ekiplerince bölgede inceleme yapıldı.

Savcının incelemesinin ardından iki kişinin cansız bedeni otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın ardından kayıplara karışan şüpheli Galip Ö. jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Anahtar Kelimeler:
MuğlaBodrumCinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.